top of page
IMG-3543.JPG
evabostromlogga.png

Jag målar ofta väldigt detaljerat så när jag gör mina litografier är det ett tidskrävande förarbete med alla filmer som först måste göras för var färg som ska tryckas. Samtidigt är det fantastiskt spännande när själva tryckningen startar, men det är först när sista färgen, svart i mitt fall, som man ser resultatet. Jobbigt, svettigt och spännande på samma gång.

Min historia

Född i Stockholm 1954. Utbildad vid Anders Beckmans Reklamskola. Bor i Torpa i norra Ydre. 

Målar i akryl. Har under åren också gjort ett hundratal originallitografier. 

 

Första konstutställning hade 1987 på Galleri Konstgården i Tranås. Under åren har det blivit ett hundratal utställningar i Sverige, Europa och U.S.A. 

 

”Jag känner mig mycket priviligerad som får jobba som konstnär, men det är inte som många tror att jag jobbar när inspirationen faller på. Nej, att vara konstnär – som jag ser det är 98 % transpiration och 2 % inspiration! Men jag älskar det”

 

Utsmyckningar och offentliga uppdrag 

bl.a. Spritmuséet, Stockholm, Absolut Art Collection, USA. Svenska Konsulatet, Munchen. Svenska Handelsbanken, Sverige. Park Avenue Göteborg. Sälens Högfjällshotell, Sälen. Tranås Stadshus, Tranås. Östgöta Enskilda Bank, Linköping. Pfizer Läkemedelsbolag, Täby. Meister Verlag, Munchen. ICA, Sverige.

IMG_8854.JPG
bottom of page